hologram-biztonsaginyomda.hu


 hologramok raktárról
MŰANYAG ÉS FÉM ALAPÚ BIZTONSÁGI MATRICÁKMűanyag biztonsági matricánk:


1: anyagában töredező műanyag biztonsági matrica

A magas biztonság és a költséghatékonyság miatt kedveli legtöbb megrendelőnk. Rendkívül kis méretű (8mm x 8mm), illetve meglepően nagy méretű (100mm x 100 mm) változata is ugyanolyan hatékonyan használható.

Műanyag, fém, papír, üveg, fa, textil felületen egyaránt jól megtapad, eltávolítani egy darabban lehetetlen.
Akár kültéren is használható, víz- UV és időjárás álló.

Az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen színben, méretben és formában rendelhető, telefon- tablet és TV szervizek számára akár évszámos kivitelben mikroírással szállítjuk.

Sorszámozása sajnos nem lehetséges, azonban egyedi UV-nyomat, színes logó valamint vonalkód- és QR kód nyomására alkalmas.


2: rétegenként szakadó műanyag hab biztonsági matrica

Ezt a matricát főként papír, karton doboz, BOPP tasak, műanyag zacskó és iratkapocs átragasztására javasoljuk, nagyon könnyű és érzékeny hab állagú műanyag matrica, mely felszedés esetén a vékony rétegződésnek köszönhetően rétegenként tépődik el. Sem vissza ragasztani sem pedig egy darabban eltávolítani nem lehetséges.
Logózása, vonalkódozás, QR-kódozása és sorszámozása is lehetséges, fix 50x20 mm-es méretben tekercses verzióban elérhető.

3: VOID feliratos fényes fehér műanyag biztonsági matrica

Ezt a fajta matricát kizárólag gyári csomagolások leragasztására javasoljuk, ugyanis a matrica jelentős része a felületről eltávolítható így a csomagolás könnyedén nyitható, azonban apró VOID feliratokat hagyva maga után jelzi, ha az eredeti csomagolást előttünk valaki már megbontotta.
Tekercses kiszerelésben elérhető fix 50x20 mm-es méretben.
Logózása, sorszámozása, vonalkódozása, QR-kódozása lehetséges.Fém biztonsági matricánk:

matt ezüst színű fém VOID biztonsági matrica

Tekercses kiszerelésben elérhető, főként papír dobozok lezárására ajánljuk, fix 50x20 mm valamint 37X18 mm-es méretben kapható.
Felszedési kísérlet esetén VOID feliratot hagy maga után, ezért a matrica egyben nem leszedhető és újra fel nem használható.
Lehetséges a sorszámozás, logózás, vonalkódozás, QR kódozás kizárólag egy színnel.