hologram-biztonsaginyomda.hu


 hologramok raktárról

EGYEDI GYÁRTÁSÚ HOLOGRAMOS MATRICÁK


Az egyedi gyártású valódi hologramos matrica könnyen felismerhető, hamisíthatatlan, megismételhetetlen és termékeinek nem csak megbízható megjelenést kölcsönöz, de ellenőrizhető annak sértetlensége és a csomagolás bontatlansága. Védjegyes termékek esetében elengedhetetlen a használata, de kiválóan alkalmas az eredetiség igazolására is. 2016-tól nem csak íves illetve tekercses kiszerelésű matricák elérhetőek, de biztonsági zárként zsugor fólia formájában üvegek és flakonok lezárására is kínáljuk. (Erről a termékről bővebben a hologramos árúcímkék menüpontban tájékozódhat.)


A valódi hologramos matricákat cégünk 3 típusba sorolja.

1: 2D hologramos matrica több rétegű grafikával
(A matricán több különböző réteg van egymás felett, melyek külön effektként működnek)

2: 2D hologramos matrica váltakozó grafikával
(A matricán alapvetően 2 réteg szerepel, melyek a matrica térbeli mozgatásával váltják egymást, egyszerre kompletten mindkét réteg soha nem látható)

3: 3D hologramos matrica
(A matricán szereplő tárgy 3 dimenzióban látható, a matrica térbeli forgatásával olyan hatást érzékelhetünk, mintha magát a tárgyat járnánk körbe)

Cégünk mindhárom típus elkészítését vállalja, a lenti képeken bemutató jelleggel saját logóval ellátott minta matricánkon mutatjuk be az eljárásokat valamint a lehetőségeket.

A fenti képen jól látható mennyire összetett és sok információt tartalmazó hologram készíthető.
Mind az effektek, mind pedig a rétegek sora végtelen, ezért is annyira bonyolult az elkészítése, s emiatt szinte teljesen hamisíthatatlan.


A gyártásról...

mindenképpen tudni kell, hogy a bonyolultság és a szükséges eszközök elkészítése miatt jóval több időt vesz igénybe mint egy átlagos papír alapú matrica elkészítése.
Egyszerűbb hologramok esetében minimum 4 héttel, bonyolultabb hologramok esetében pedig minimum 6 héttel kell számolni.
Amennyiben a matricához jogvédelem is társul, úgy ez a folyamat akár 4 hónapot is igénybe vehet.


A szükséges szerszámok...

elkészítési ideje minimum 2-3 hét, melyet egy viszonylag hosszadalmas tervezési idő előz meg. Cégük a gyártás előtt számítógépen elkészíti a végleges élethű hologram tervet, melyen van lehetőség módosítani egészen addig, míg el nem érjük a kívánt grafikát.
Az grafika elfogadása után erre már nincs lehetőség.


A színválaszték...

jelenleg rendkívül nagy, 2015-ös évtől nem csak ezüst, de áttetsző, arany, pink, piros, kék és zöld színben is rendelhető.

Technikai paraméterek...


A matrica alapvetően 3 rétegből áll, a legalsó egy nagyon erős univerzális ragasztó mely szinte minden felületen kiválóan megtapad, a középső egy nagyon vékony (12 mikron) hologram fólia mely tartalmazza a grafikát, a legfelső réteg egy áttetsző "vastag" fólia, mely megvédi a hologramos réteget a víztől, vegyszerektől, UV-sugárzástól, mechanikai sérülésektől.

A ragasztó és a hologramos réteg rendkívül erősen tapad egymáshoz, valamint a kettő együtt jóval vékonyabb mint a legfelső védőréteg, emiatt a matricát a felületről nem lehet nyom nélkül eltávolítani.

Az, hogy a matrica milyen nyomot hagyjon maga után kizárólag a megrendelő döntése.
Jelenleg választható a szokásos VOID feliratú szakadás, a random módon gyűrődés amikor a matrica jelentős része a felületen marad és nem lehet eltávolítani, valamint az alap költségken felül külön költségért kérhető bármilyen felirat a ragasztó rétegbe akár a cég neve is.

Felhasználhatósága...

rendkívül nagy és változatos, kül- és beltéren egyaránt használható, -20C és +120C között akár porkoszos, zsíros helyen is. Jól tapad papír, műanyag, fém, fa, üveg, szinterezett, homokfúvott, festett, műanyaggal bevont felületeken. Egyes tapadásmentes szilikon illetve teflon felületen a használata nem javasolt, ezekre a helyekre cégünk más típusú matricát ajánl.

Főként íves kiszerelésben elérhető, de nagyobb mennyiség esetén gépi ragasztáshoz tudunk készíteni előre meghatározott méretű és hosszúságú tekercseket.


Minimális rendelési mennyiség...

mérettől függ. 1 tekercsnél kevesebb befűzése lehetetlen, ezért alapvetően ez lesz a minimum. A darabszámot a matrica mérete adja meg, értelemszerűen minél kisebb annál több fér a tekercsre, ezért az ára is jóval kedvezőbb lesz mint egy nagy méretűé.
20x20 mm-es négyzetlap forma esetében körülbelül 22.000 - 25.000 darab fér egy tekercsre, ebben az esetben 49 db matrica lesz egy íven, ez összesen 450 - 500 ív.


Árunk...

Európában az egyik legkedvezőbb, ezért szállítunk többek között Angliába, Ausztriába, Németországba, Oroszországba, Szlovákiába és Romániába is. Cégünknél euróban, angol fontban és usa dollárban is lehetséges a fizetés.

Amennyiben nem talált meg minden információt a termékről amire szüksége van, kérjük keressen fel emailben (info@hologram-biztonsaginyomda.hu) vagy telefonon a +36-20/38-000-98 számon. Igyekszünk minden kérdésére azonnal választ találni!